Pakkaset pilasivat viikonloppusuunnitelmat




Pakkaspäivät eivät tunnu loppuvan sitten millään. Tänä viikonloppuna meidän oli tarkoitus lähteä lyhyelle viikonloppureissulle Svansteiniin, mutta jouduimme perumaan sen kovien pakkasten takia. Onneksi peruminen onnistui. Ei olisi järkevä lähteä hiihto- ja laskettelukeskukseen, jos ulkoilu ei ole nautinnollista. Levillehän ajelimme ennen joulua, vaikka sääennustukset eivät luvanneet hyvää keliä. Silloin vietimme laskettelukeskuksen kylpylässä enemmän aikaa kuin missään muualla.  Tästä epäonnistuneesta reissusta voit lukea tästä.

Svansteiniin ei ole meiltä kuin noin 50 km, joten eiköhän me joskus sinne eksytä. Kyseessä on Ruotsin yksi laskettelukeskuksista ja meidän lähin isompi laskettelukeskus. Kesäisiä kuvia paikasta voi katsoa täältä, kun vierailimme rinteen juurella kesällä. 


Kuvat postauksessa on otettu eilen. Päätin yllättää kaverin aamulla lämpimillä sämpylöillä, jotka onnistui itseasiassa odotettua paremmin. Taikinan tein illalla ja näin ollen sämpylöiden teko aamulla ei ollutkaan kovin vaivalloista. En ehkä ikinä enää tee sämpylöitä muulla tavalla.. tai edes toisella reseptillä. Reseptin voit löydät täältä. Muokkasin reseptiä vain vaihtamalla kaurahiutaleet ruisjauhoihin. 








Kommentit

  1. Itse teen niin sämpylä- kuin pullataikinan aina edellisiltana jääkaappiin kohoamaan. Leipominen on vaan superpaljon helpompaa (ja stressittömämpää) tällä tavoin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Övertorneån maauimala ja uimaranta

Pääsiäisreissu Luulajaan

Tornionjoki- Suomen toiseksi pisin joki